عبدالواحد کمی

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

کتاب راهنمای کاربردی طراحی برای ساخت افزایشی

کتاب "راهنمای کاربردی طراحی برای ساخت افزایشی" توسط انتشارات دانشگاه سمنان به چاپ رسید.

تکنولوژی های ساخت افزایشی در سال های اخیر رشد فزایندهای داشته اند. به طوری که مواد، روش ها و دستگاه های بسیار متنوعی ابداع و به بازار عرضه شد ه اند. در حال حاضر بسیاری از صنایع به ویژه صنایع خودرویی، نظامی و پزشکی ایران به استفاده از تکنولوژی های ساخت افزایشی سوق پیدا کرده اند. علاوه بر این، حجم تحقیقات در زمینه های مختلف ساخت افزایشی در محیط های دانشگاهی ایران نیز در حال گسترش است. در نتیجه نیاز به منابع فارسی که جنبه های مختلف ساخت افزایشی را پوشش دهد، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد. یکی از مهم ترین نکاتی که تولید یک محصول را با روش های ساخت افزایشی توجیه پذیر نموده و یا هزینه های ساخت را کاهش دهد، طراحی است. با توجه به هزینه های بالا در اکثر روش های ساخت افزایشی، محصولات باید بازطراحی شوند تا امکان تولید آنها با کمترین هزینه و خطا و بهترین کیفیت میسر شود.

برای پاسخ به نکات اشاره شده، کتاب "راهنمای کاربردی طراحی برای ساخت افزایشی" ترجمه شده است. در این کتاب ابتدا مقدمه ای بر ساخت افزایشی و انواع تکنولوژی های رایج ارائه شده است. در ادامه مفهوم طراحی برای ساخت افزایشی، نکات مهم در طراحی برای مواد و روش های مختلف بیان شده است. همچنین مثالهای کاربردی مختلف از قطعاتی که دلیل موفقیت یا عدم موفقیت ساخت آنها مرتبط با طراحی بوده، ارائه شده است.

جهت خرید کتاب به لینک زیر مراجعه کنید:

طاقچه

بازگشت به بلاگ
دسته بندی : آزمایشگاه تحقیقاتی ساخت افزودنی , بازدید:353 , تاریخ انتشار : 1400/11/05